Cook

Ce știe să facă un Multicooker Philips

July 7, 2016

Am primit spre testare acum ceva timp un Multicooker de la Philips, un aparat electrocasnic perfect pentru studenții care stau la cămin, pentru mămicile care nu prea au timp să gătească și pentru bărbații care nu știu să mânuiască cuptorul. 

1

Aparatul vine cu câteva accesorii la pachet: o spatulă, un polonic, un pahar gradat, un suport pentru gătit la aburi și o pereche de mănuși de silicon și aparatul e mai ușor decât pare. PLUS că vine cu o carte de rețete care îți arată cât de ușor poți găti o ciorbă, un orez sau cum îți poți face iaurt acasă. Ba chiar și dulceață. 

2

Vasul are o capacitate de 5l și este din oțel inoxidabil, iar eu am omis mănușile din silicon.

Cu toate acestea, să știți că le veți primi.

6

Recunosc că încântarea mea a fost când am văzut că îmi pot face iaurt acasă. Să ne înțelegem, iaurt vegetal, iaurt din lapte de COCOS. Dar ce să crezi? Nu mă pricep chiar la toate și iaurtul meu s-a dovedit a fi un dezastru. Am folosit lapte de cocos și o cutie de iaurt normal ca să fermenteze, cred că această combinație nu e cea mai fericită, dar un prieten de-al meu garantează că îi iese iaurtul din lapte de vacă. Să îl cred pe cuvânt. 

După mi-am șters lacrimile fiindcă am rămas fără mult doritul iaurt din lapte de cocos (poate vede cineva postarea asta și sugerează cuiva să scoată pe piață unul, fiindcă nu găsesc niciunde), am zis să testez ceva mai simplu, așa că am făcut un orez cu legume din cartea de rețete primită. 

Chiar a fost super ușor. Am tocat toate legumele, am spălat orezul, le-am aruncat pe toate acolo și am pornit programul pentru orez. După aproximativ 40 de minute ai o masă caldă fără să fi stat cu grijă că uiți de oala de pe foc și că ți se lipește orezul și că poate îți ia foc bucătăria. 

4

Așa a ieșit mâncarea mea și chiar nu am vrut să vă impresionez cu orezul, l-am pus să stea nepăsător în farfurie fără să îl judecați după aparențe, chiar are un suflet delicios. 

5

Merită investiția? 

Da. Și nici nu e foarte mare. Îl găsiți la Evomag la un preț foarte bun. Eu nu îl folosesc foarte des, fiindcă rămân fidelă aragazului și cuptorului, mă simt mai bucătăreasă așa, însă pentru cei care nu vor să depună prea mult efort în bucătărie e o achiziție inteligentă. 

Pe curând! 🙂

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: