Cooked for me Eat

ZenDiet

May 7, 2016

Weekendul de Paște a însemnat familie, mult timp în bucătărie și multe bunătăți, cărora nici nu am încercat să le fac față. Dacă m-aș plânge că am mâncat mult și bine, ar însemna că sunt o nerecunoscătoare, fiindcă am avut mâncare pe masa de Paște și am avut și de unde să aleg. Mi-e greu să fac alegeri, așa că am mâncat din toate. 

Acum, nu că vreau să mă plâng, după cum am mai spus, aș putea să mă rostogolesc. Cu toate acestea, Zen Diet știe că sunt adepta fructelor și a legumelor și că după sărbători aveam să îmi revin cât de cât la normal. Mi-au propus o zi de detox cu multe sucuri naturale presate la rece și nu puteam să stau pe gânduri. Bănuiam că va fi o provocare pentru mine după un răsfăț culinar necontrolat…

Yeeey a sosit coletul colorat! <3 (coletul este termoizolat, astfel încât calitatea produselor tale să nu fie afectată.)

cutie

Instrucțiuni…

Se pare că fiecare suc are numărul lui și ora la care trebuie savurat. 

scrisoare

După sărbători precum Paștele sau Crăciunul avem nevoie de un restart. (bine, asta dacă suntem tradiționali și mâncăm cozonaci, drob, fripturi, fiindcă raw veganii nu într-un detox continuu :)). ) 

Când ar fi indicat să apelezi la detox? 

  • când ai acumulat kilograme în plus 
  • când te simți fără energie
  • când ai probleme de sănătate (migrene, insomnii, hiperaciditate etc)
  • când vrei un boost de vitamine 
  • și lista poate continua

Am fost așa de entuziasmată că deja gustasem din primul suc dinainte să fac poza…

dieta

Cum a fost pentru mine o zi de detox? 

13184764_10210020112719770_1449582125_o

Am început entuziasmată văzând toate sticluțele frumos ambalate și colorate, dar mi-a scăzut entuziasmul când am băut primul suc și încă îmi era foame. La fel a fost și după al doilea, însă după ce am ajuns la salata cu quinoa și ciupercile cu tofu deja stăteam mult mai bine cu psihicul, nu mă mai gândeam la mâncare. Restul zilei a fost mult mai ușor, ba chiar atunci când am ajuns la supa cremă de broccoli nici măcar nu îmi mai era foame. 

Sucurile sunt presate la rece, ceea ce înseamnă că își păstrează toate proprietățile, iar combinațiile sunt gândite pentru un gust foarte plăcut, astfel ca dieta de detox să nu fie un chin. Nu știu dacă se resimt beneficiile după o zi, dar cu siguranță m-am trezit mai fresh a doua zi. Zen Diet oferă diete de 3-5-7-10 zile pentru o detoxifiere în toată regula. 🙂 

Intră pe site-ul lor www.zendiet.ro și află mai multe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: