Cooked for me Eat

Little Tyke Raw Vegan Cuisine

April 9, 2016

Cineva mi-a zis că și-ar dori să fac un review pentru un loc cu mâncare raw vegan, așa că am fost la evenimentul de lansare Little Tyke Raw Vegan Cuisine, care a avut loc pe 5 aprilie la Rin Hotel Vitan. Nu știu dacă Bucureștiul se umple de evenimente de tot felul, ori abia acum sunt eu atentă la asta. Nu pot decât să mă bucur și să profit de experiențele acestea, ba chiar azi am fost la unul despre blogging despre care o să vă zic mâine.

Luni mi-am luat aparatul foto și am mers singură la lansare să fac câteva poze și să gust din preparatele lor. Eventul l-am găsit pe Facebook, fiindcă o urmăream deja pe Lavinia Frăsinescu – Bucătăria mea vegană, care îmi făcea mereu poftă cu bunătățile pe care le prepara. Am avut norocul că Rin Hotel este aproape de mine și am ajuns repede, iar când am ajuns acolo am dat peste un loc mic cu mulți oameni și multă căldură – la propriu. Pahare de șampanie, fotografii, televiziune…mi-am zis că nu rezist mult în agitația aia.  

Bucătăria Little Tyke e una micuță cu 3-4 mese, așezată pe holul hotelului Rin și care promite să ofere preparate bune de tot, sănătoase și hrănitoare. Chiar țin de foame, nu sunt doar frunze!lavinia


tv

Am încercat pentru prima oară un burger vegetal, chipsuri de kale și cremă de caju cu usturoi. 

burger

Burgerul cu chifteluțe de năut mi s-a părut bun, dar nu m-a impresionat mai mult ca acea cremă de caju extraordinară. Jur, a fost delicioasă, la fel și chipsurile, care chiar erau crocante. Zic asta fiindcă nu mă așteptam :)) 

După aceste încercări mi-am cumpărat ceva dulce, fiindcă știam că ăsta va fi apogeul. Mi-a fost destul de greu să aleg între un tort cu cocos și unul banoffe. Ce credeți că am ales? Evident, am luat 2 felii diferite plus un coșulet cu fructe de pădure.

caramel

cosulete

Îmi place mie cocosul la nebunie, dar tortul cu caramel și banane a fost nemaipomenit și promit să revin pentru celelalte sortimente. Poate că nu ești fan mâncare raw vegană, dar mergi măcar și încearcă deserturile…merită.

tortraw

Am auzit un zvon cum că amandina raw vegană de aici e în topul preferințelor.

Mergem după amandină acum, ce să facem?!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: