Cooked for me Eat

Toàn’s – fast-food vietnamez

March 24, 2016

În urma unei recomandări, am auzit de Toàn’s și mi-am dorit să merg acolo să încerc celebrul sandviș Banh Mi. L-am pus chiar și pe Foodie Bucket List când am citit pe Google cum că ar fi declarat „cel mai bun sandviș din lume”! Am vrut să văd dacă chiar este mai bun decât ideile mele de sandvișuri și așa am ajuns pe Magheru la restaurantul tip fast-food Toàn’s. 

E un loc micuț cu câteva mese, (pe fiecare masă găsești o revistă National Geographic despre Vietnam), două doamne care te vor servi amabil și un bucătar micuț vietnamez(am ghicit eu…) care pregătește mâncarea, iar în restaurant miroase puternic a combinații inedite de mirodenii.

bucatar

meniu

Am comandat celebrul sandviș Banh Mi cu care se laudă și de asemenea, o supă la fel de celebră, Pho. A durat câteva minute să le prepare și au arătat așa: 

bahnmi-2

Sandvișurile conțin fie carne de porc, fie de vită, murături vietnameze, condimentele lor vietnameze… eu am simțit mult coriandru. Gustul este bun și interesant și nu se aseamănă cu altceva, dar nu m-a impresionat atât de mult încât să-l comand a doua oară.

sandvis

Deși m-am dus pentru sandviș, supa Pho a fost mult mai interesantă. Când am gustat, am zis că nu pot să îmi dau seama dacă îmi place sau nu… Bucăți de carne, germeni, tăiței, multă ceapă și multe condimente – dar toate astea fac din supa de 900 ml!, un deliciu pentru masa de prânz. Porția este imensă și mult mai apreciată decât sandvișul Banh Mi. (Am dedus asta din faptul că toată lumea mânca supă în jurul nostru.)

Pho

supa-pho

Merită să le faci o vizită. 

Poftă bună! 🙂

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: