Breakfast Cook

4 idei de sandvișuri

March 19, 2016

Pentru că unii dintre voi preferă un mic dejun dulce, alții unul sărat, am gândit câteva idei de sandvișuri simplu de făcut pentru ambele „echipe”, dar care te vor face să te simți un mic masterchef. Poate te-ai plictisit de clasicul sandviș cu șuncă și cașcaval și vrei să experimentezi ceva nou de dimineață sau poate îți dorești să nu mai sari peste prima masă a zilei..indiferent de echipa în care te afli, trebuie să le testezi și o să te simți un magician în bucătărie. 

Unul dintre deserturile copilăriei este „pâinea prăjită cu ou”= french toast, un deliciu pe care mi-l pregătea mama și peste care eu turnam muuult zahăr. (acum nu aș mai face asta, nici măcar nu mai folosesc ulei de când cu tigaia ”nonstick” pe care o recomand cu drag.) Dacă sunt așa de bune simple, îți dai seama într-un sandviș?! Uite cele 2 variante propuse de mine:

dulce-leche

reteteeee

frenchtoast

retete-frenchtoast

Să trecem la celelalte 2 variante pentru echipa celor care nu mănâncă dulce de dimineață. 

Varianta propusă de mine rezumă foarte bine expresia „simplitatea e cea mai frumoasa/bună”. Pe cât de simplu este acest sandviș, pe atât de gustos este. Give it a try!

castraveti

reteta-castraveti

Cu gândul la Italia și la cea mai fresh combinație: roșii, mozzarella și PESTO-love, facem sandviș caprese. 

caprese-sandvis

reteta-caprese

Poftă bună! 

Tu cu ce preferi sandvișul tău?:)

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Alina March 19, 2016 at 11:27 am

  Ce buuuun <3 <3

  • Reply Oana Bogdescu March 19, 2016 at 11:30 am

   Daaa, păi să le încerci și să îmi spui cum ți s-au părut! <3

 • Reply Toàn's - fast-food vietnamez - Oana Bogdescu March 24, 2016 at 1:37 pm

  […] fi declarat „cel mai bun sandviș din lume”! Am vrut să văd dacă chiar este mai bun decât ideile mele de sandvișuri și așa am ajuns pe Magheru la restaurantul tip […]

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: