Inspire Personal stories

Tu ce ai vrea să schimbi?

January 6, 2016

Vorbeam în articolul precedent despre energia noului an de care ar fi bine să profiți  și să descarci lista care să te ajute cu obiectivele de anul acesta. 

M-am gândit totuși că multă lume a auzit deja de „rezoluții” și a încercat în fiecare an, dar a fost în zadar. Obiectivele au fost aceleași an de an. Dacă te numeri printre ei și vrei să încerci altfel, continuă să citești articolul meu și să descarci listele care îți vor oferi o altă perspectivă.  

Rezoluțiile vin din dorința de a schimba sau îmbunătăți niște aspecte din viața ta și se formează în urma unor insecurități, frici sau obieceiuri nocive. Există mulți oameni care funcționează așa, spun „Gata, lucrurile nu merg în direcția dorită, vreau o schimbare în viața mea!” și reușesc. 

Pe de altă parte, există o altă categorie de oameni care reușesc să își îndeplinească obiectivele dacă se concentrează pe lucrurile pozitive din viața lor. De exemplu, scriindu-și evenimentele în care s-au simțit împliniți sau observându-și calitățile îi va face să se simtă capabili de a-și învinge teama inconștientă sau chiar conștientă de schimbare. Rămâne de văzut cât de sus vor ținti, căci eu cred că pașii mici și siguri sunt calea către reușită.

Așadar, am creat 3 liste pe care te invit să le descarci, să le printezi și să reflectezi asupra lor.

„Ce ai vrea să îmbunătățești la tine?” – scrie defectele, insecuritățile și fricile pe care le ai, căci ele sunt de cele mai multe ori obstacolele care stau în calea îndeplinirii dorințelor

„Ce ai schimba în viața ta acum dacă ai putea?” – notează toate aspectele din viața ta care merită o schimbare și dezvoltă în ce fel.

Lista 1

Lista 2

Lista 3

 

„A dream is a dream. A goal is a dream with a plan and a deadline.” 

Care e cel mai măreț obiectiv al tău? 🙂 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: