Cook Meals

2 Idei de aperitive pentru masa de Crăciun

December 19, 2015

Nu pot să afirm că iarna este anotimpul meu preferat fiindcă sunt prea friguroasă. 😀 Totuși, are câteva părți bune, bune, cum ar fi ciocolata caldă, cadourile și Crăciunul. Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă am început să caut tot felul de rețete pentru masa de Crăciun și am dat peste un pinguin și un om de zăpadă foarte drăguți…

M-am gândit să îi împrietenesc într-un articol de blog și să îți arăt cum și de unde vin și poate îi inviți la masa ta de sărbători. (Sunt o companie tare plăcută)

Ai nevoie de scobitori, măsline, un morcov, biluțe de mozzarella, ouă de prepeliță și frunze de pătrunjel pentru ambele variante. 

materie-prima

 

Pinguinul presupune o scobitoare, o biluță de mozzarella, 2 măsline fără sâmburi și o feliuță de morcov. Așa arată pinguinul în devenire: 

3

 

Îl asamblezi și arată așa: 

2

Oook, acum trecem la omul de zăpadă. Ai nevoie de 2 ouă fierte tari de prepeliță, 2 feliuțe de morcov, 1 scobitoare pentru asamblare (eu am mai folosit una în plus pentru susținere, dar e opțional), câteva frunze de pătrunjel și 2 bucățele de măslină pentru ochi.

1 om-de-zapada

Poftă bună!

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply 2 Deserturi gustoase și sănătoase pentru masa de sărbători - Oana Bogdescu December 21, 2015 at 12:17 pm

    […] Dacă încă nu știi ce să faci pentru aperitivul de Crăciun, apasă aici.  […]

  • Reply Clementine în ciocolată cu sare de mare - Oana Bogdescu December 22, 2015 at 2:20 pm

    […] că am tot postat idei pentru masa de sărbători, aperitive sau bomboane raw vegane, am zis să mai vin cu o propunere fresh ca vremea de […]

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: