Cooked for me Eat

Beca’s Kitchen

December 15, 2015

Pentru că mai mult decât să gătesc îmi place să merg la restaurant să mi se gătească mâncare bună…am decis să „coc” o nouă categorie în care să îmi împărtășesc experiențele gastronomice de pe meleagurile noastre.

Prima mea oprire a fost la bistro-ul Beca’s Kitchen Homemade Food. De cum am intrat m-am simțit ca acasă, e o atmosferă caldă și plăcută. – Un spațiu mic, alb (mobilierul alb mi se pare cea mai bună alegere mereu!) și primitor.

Andreea care a deschis acest bistro cochet este și cea care încântă papilele gustative celor care îi trec pragul. Ne-a întâmpinat cu un zâmbet larg și cu mult entuziasm și ne-a recomandat câte ceva din meniul zilei. Felul în care își vinde business-ul și relația ei cu clienții este un exemplu de așa da! O interesează dacă ți-a plăcut mâncarea și trece pe la mese să întrebe lucrul acesta, se vede că e pasionată de ceea ce face. 

Mâncarea este preparată cu ingrediente proaspete de sezon, tocmai de aceea nu ai să găsești un meniu printat pe masă, ci ai să îți alegi de pe tăblița care își schimbă felurile de mâncare de la o zi la alta. 

Am început cu un aperitiv – un pate de casă alături de baghetă integrală. Ne-a mai oferit să gustăm și o mostră de supă cremă ușor picantă. Bun, bun. 🙂 Am început bine!

starter-OanaBogdescu

Pateul cu siguranță nu se compară cu cel la conservă, textura e fină și cremoasă.

pate-2OanaBogdescu

Intră în scenă felul principal…

creveti-OanaBogdescu

Yummy! Am testat creveții în sos alb de vin cu capere pe pat de bețișoare de legume ușor crocante… Și cu siguranță au fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am mâncat în ultimul timp.

creveti-2-OanaBogdescu

Pentru că tot suntem la capitolul pește și fructe de mare, o doradă la cuptor cu lămâie și verdețuri…însoțită de legume cu reducție de oțet balsamic ne-au acompaniat la cină. 

dorada-OanaBogdescu

Pentru a încheia glorios experiența mea de la Beca’s Kitchen, am zis că mai e loc și de desert, chiar de nu mai era trebuia să încerc și tarta de mere scăldată în sos de vanilie. 

tarta-OanaBogdescu

Recomand cu căldură acest loc, însă ai grijă să îți faci rezervare înainte pentru că este plin tot timpul. Experiența merită! 🙂

Pe Beca o găsiți pe strada Mihai Eminescu, nr.80, București, iar cele 5 steluțe le acord așa: (cât de mult mi-a plăcut mie ceea ce am gustat pe o scară de la 1-5, cum am fost eu servită și cât de mult trebuie să scoți din buzunar pentru preparatele bistro-ului)

  • Mâncare – 5*
  • Local-Servire – 5*
  • Preț – 4* 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: