Inspire Personal stories

Un nou început

October 28, 2015

Ok, deci blogul ia naștere chiar în momentul acesta la Starbucks într-o zi de octombrie 2015. Se pare ca brandul Starbucks nu îmi alimentează doar pasiunea pentru băuturile calde, ci și ideile. Bem NOUL Hot Mulled Fruits cu struguri, mereu mă prinde la cuvântul ”noul„ și cumpăr, testez. Batonul de scorțișoară și felia de portocală mă fac să mă gândesc la gustul de vin fiert care mă trimite fix lângă bradul Crăciun, deși afară pare a fi primăvară. 

Cine mă ajută cu blogul? Păi ca să demonstrez că nimic nu e întâmplător în viață, la începutul lunii octombrie am fost la Bran într-un proiect studențesc de comunicare. Acolo am cunoscut oameni noi printre care și pe Baghy. I-am povestit că vreau să îmi redeschid blogul într-o variantă mai bună și că nu știu pe nimeni care să mă ajute cu detaliile tehnice și așa s-a oferit el să mă ajute. (Mulțumesc, Baghy! 🙂 )

12030782_10208421744201556_1999172970_n

Acum lucrează pe laptopul lui la oanabogdescu.com, iar eu sunt lângă scriind povești. Mai luăm o pauză și mai povestim despre cât de frumos este să călătorești, câte locuri merită să fie văzute. Povestim despre obiective și planuri de viitor, cică sunt idealistă… El e mai rațional. Oricum am fi fiecare, eu zic că ne vom îndeplini visurile.

Concluzii? 

  1. Setează-ți obiective pe hârtie. Să le vezi. Să știi pentru ce te trezești.
  2. Profită de ocazii, experiențe, proiecte – relațiile interumane vor conta cel mai mult, nu știi peste cine poți da care să te ajute să îți atingi unul dintre obiective 😀
  3. Comunică, împărtășește-ți experiența de viață și învață din a celuilalt de lângă tine
  4. Nimic nu e întâmplător 
  5. Aspiră!

Done

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: